Catering och plockmat - stort som smått, alltid gott
Välj mellan färdiga bufféer eller plocka ihop din egen meny. Minimiantal 10 personer. Längst ner på sidan har vi samlat tips och viktig information om portioner, leveransmöjligheter m.m. För beställning eller förfrågan, använd gärna kontaktformuläret till höger. Du hittar övriga kontaktuppgifter under fliken contact.
Lapplandsbuffé 450 kr
- Svampsoppa med svamp från Auktsjaur
- Rostbiff
- Rökt renstek med creme fraiche, serveras på knäckebröd
- Rökt röding från Västerbotten
- Hjortronsås
- Lingonkräm
- Lufttorkad skinka från Norrbotten, melon
- Ugnsbakade rotfrukter
- Blandad sallad
- Lingon- eller blåbärstryffel, bären från Glommersbär
- Smör och brioche med Västerbottensost ingår.
- Citrus och Rosmarinstekt kycklingfilé
- Dragonsås
- Hemmagjord potatissallad med ramslökspesto och dijon
- Ugnsrostade rödbetor med björnbär
- Laxstubbar med pepparrot
- Tomatsoppa
- Västerbottenbakelse med sikrom och dill
- Våra ostar med marmelader och kex
- Hjortronmousse
- Filmjölksbröd och smör
- Örtmarinerad fläskfilé
- Potatisgratäng
- Kall bearnaisesås
- Laxspett med rostad paprika
- Äppeltzatziki
- sallad på tomat,rödlök och salladsost
- Rostade betor av olika slag
Scapas (Scandinavian tapas)
- Rökt röding på knäckebröd
- Brie och marmelad
- Svampcreme med soltorkad tomat
- Laxmousse
- Gravad ren med lingonmousse och pepparrot
Våra bufféportioner är ca 600 gram. Kött och fisk ca 175-200 gram och tillbehör 350-400 gram. Det går oftast mindre mat till lunch än vid en middagsbuffé. Flera av smårätterna kan med fördel serveras i glas, på sked eller bröd. |
Catering hämtas och återlämnas på Flygplatsrestaurangen eller levereras enligt överenskommelse. Ni har möjlighet att hyra porslin, t ex tallrikar, glas och bestick. Skadat eller förekommet porslin och annat flergångsmaterial debiteras med inköpskostnad.